O nama


Tvrtka Međimurje PMP d.o.o. je osnovana i upisana kod Trgovačkog suda u Varaždinu 20. rujna. 1999. godine. Osnovne djelatnosti tvrtke su Proizvodnja čeličnih konstrukcija i Graditeljstvo.

U prvim godinama nakon osnivanja dominantne djelatnosti tvrtke bile su izrada i montaža ALU i PVC stolarije, montaža pregradnih gips stijena i spuštenih stropova te izrada i montaža raznovrsnih čeličnih konstrukcija na domaćem tržištu. Već nakon nekoliko godina sektor Proizvodnja čeličnih konstrukcija je vidno ojačao na izvoznom tržištu zbog čega je bio zaslužan za najveći udio u ukupnom prihodu tvrtke. Izvozni program je kreirala izrada čeličnih zavarenih komponenti postrojenja za miješanje i prijevoz betona renomirane njemačke korporacije LIEBHERR (za koju se u serijskoj proizvodnji i danas isporučuje nekoliko stotina različitih pozicija), kao i raznovrsne čelične konstrukcije za prestižnog njemačkog autoindustrijskog diva BMW, čime se postizala vrijednost izvoza i do 500.000,00 EUR/mjesec. Vremenom tvrtka se stručno i tehnički snažnije ekipirala i u segmentu graditeljstva. Nakon desetak razvojnih godina tvrtku Međimurje PMP je tržište nedvosmisleno počelo prepoznavati kroz dvije glavne grupacije poslova: graditeljstvo i čelične konstrukcije.

Odlukom komisije Vlade Republike Hrvatske za raspodjelu radnih dozvola temeljem Sporazuma o izvođenju radova u SR Njemačkoj kod nadležnog ministarstva, tvrtka Međimurje PMP d.o.o. raspolaže konstantno od 2000. g. pa do danas radnim dozvolama na temelju kojih izvodi montažerske i građevinske radove na području SR Njemačke.

Tvrtka Međimurje PMP d.o.o. svoju poslovnu aktivnost obavlja u vlastitim prostorima koji se sastoje od 4.500 m² proizvodnog i 300 m² uredskog prostora, te 3.500 m² industrijskog dvorišta s vlastitim osnovnim sredstvima potrebnim za obavljanje navedenih proizvodnih djelatnosti.

Poseban naglasak tvrtka stavlja na permanentno tehničko usklađivanje te uvođenje i certificiranje svih proizvodnih sustava.

Grupacija poslova iz domene čeličnih konstrukcija pokriva više od 50% realizacije tvrtke i 100% izvoza tvrtke, što je rezultiralo osiguranjem svih potrebnih uvjerenja i certifikata proizvodnog pogona i zaposlenih djelatnika za obavljanje zavarivačkih radova. Spominjemo tek “Certifikat Tvorničke kontrole proizvodnje (Factory Production Control FPC) prema EN 1090-2” koji je od 2015. godine glavni preduvjet za nastavak postojeće proizvodnje te usvajanje i ugovaranje novih proizvoda za konstantnog partnera LIEBHERR iz Njemačke. Ti su važni elementi presudan preduvjet i standard za svako predstavljanje tvrtke potencijalnim naručiteljima iz djelatnosti proizvodnje čeličnih konstrukcija na prostoru cijele Europske unije.